Dongguan 3d Health Technology Co., LTD

Νέα

Ο βασιλιάς του Jordan Abdullah λαμβάνει εμβόλιο Coronavirus
Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:36:39  Hits: 25

14 ώρες 9 λεπτά πριν Από του CNN Jomana Karadsheh, Mostafa Σάλεμ και ο Mohammed Tawfeeq

8fcbd8c9-3b92-4591-8c82-a1aa13cf22be.jpg


κύματα

Jordan του βασιλιά Abdullah II πριν από τη συνάντησή του με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμμανουήλ Macron στις 8 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι. Ludovic Marin/AFP/Getty Images


Jordan του βασιλιά Abdullah II έλαβαν το εμβόλιο κοροναϊό την Πέμπτη, καθώς η χώρα άρχισε να εξαπλώνονται εμβολιασμούς σε ορισμένα τμήματα του πληθυσμού, μια δήλωση από την Το βασιλικό δικαστήριο δήλωσε στο Twitter. 

The βασιλιάς' θείος, ο πρίγκιπας El Hassan Bin Talal και ο Crown Prince Al Hussein έλαβε επίσης το εμβόλιο, η δήλωση πρόσθεσε. 

-on wednesday, Η Ιορδανία ξεκίνησε το πρόγραμμα εμβολιασμού Covid 19 σε 29 κέντρα σε ολόκληρο το βασίλειο. Η κυβέρνηση δήλωσε ότι στοχεύει να εμβολιάσει τουλάχιστον το 20% του πληθυσμού τους επόμενους μήνες, χωρίς χρέωση, ξεκινώντας από τους ανθρώπους κατά τη διάρκεια του Η ηλικία των 60 ετών, εκείνοι που πάσχουν από χρόνιες ασθένειες και εργαζόμενους στην υγειονομική περίθαλψη.


/- 

jordan έλαβε την πρώτη παρτίδα του εμβολίου Pfizer

biontech τη Δευτέρα, Δύο ημέρες μετά τη λήψη της πρώτης αποστολής του εμβολίου της Κίνας της Κίνας, το κράτος 

微信图片_20210115132924.png


\\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \"n \\n \\n \\n \\n \\n \\n \\n

Προηγούμενος: Περισσότεροι από 2...

Επόμενο: Χρησιμοποιώντας τ...